preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 780770
Ovaj mjesec: 5174
Ovaj tjedan: 1615
Danas: 36
Školski list 2007./08.

Školski list "Eko" šk. god. 2007./2008.

 

Donosimo vam nove ljude, nove priče, nove pjesme, nove uspjehe, nove radove...

Jedni odlaze, drugi dolaze. C'est la vie!


 

Sadrzaj

Novi, 14. broj školskog lista "Eko" u školskoj je godini 2007./2008. objedinio uspjehe učenika, kako u školskim, tako i u izvanškolskim aktivnostima. Uz pregršt raznog sadržaja, ističe se tekst o nacionalnim ispitima, u sklopu kojeg je pružen i savjet za državnu maturu.

Predstavili smo i učenike naše Škole: Jelenu Herceg, Barbaru Vardić, kao i naša tri nogometaša: Damira Kreilacha (bivši 4.d), Sandija Majera i Karla Šnelera.

Osim radova učenika, u školskom listu prisjetili smo se poznatih osoba hrvatskog kazališta, filma i književnosti koje su nas napustile u 2007., odnosno 2008. godini: Dragutina Tadijanovića, Galiana Pahora, Semke Sokolović-Bertok i Borisa Dvornika.

Naravno, u školskom se listu nalazi i neizostavni zabavni dio. Ovoga puta, to je bio šaljivi horoskop i uz njega je svoje mjesto našlo i nekoliko viceva.

Dragi naši, ukoliko želite saznati nešto više o školskom listu ili pridonijeti njegovom stvaranju svojim radovima, javite se Uredništvu školskog lista "Eko":

Glavne i odgovorne urednice: Jasna Blečić, prof. i Marijana Prpić, prof.

Grafički urednik: Dario Abram, 4.i

Školske godine 2007./2008. u stvaranju školskog lista "Eko" sudjelovali su učenici sadašnjeg 2.f, 2.g2, 3.f, 4.i , 4.g i bivši razredi ove škole: 4.e, 4.f i 4.h

 

Zahvaljujemo se svim učenicima i profesorima na suradnji, i uvjereni smo da će sljedeći broj školskog lista, uz vašu pomoć, biti još bolji i uspješniji.

 

VAŠE UREDNIŠTVO
preskoči na navigaciju