preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 976748
Ovaj mjesec: 2381
Ovaj tjedan: 3
Danas: 3

Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

 

             

ODRŽANA RADIONICA "KAKO UPRAVLJATI VLASTITIM FINANCIJAMA"
Đurđica Kolar / datum: 13. 11. 2020. 20:21

U sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, u našoj je školi 13. studenoga 2020. godine učenicima 3. b razreda,  pod vodstvom nastavnice Romine Dekleve Grgurić,  održana radionica "Kako upravljati vlastitim financijama?".

Učenici su uz pomoć programa napravili projekciju svojih tjednih primitaka i troškova te prikazali način na koji mogu uštedjeti na mjesečnoj razini.

Radionica je održana uz poštivanje važećih epidemioloških mjera.  


[OPŠIRNIJE]SAMOZAPOŠLJAVANJE MLADIH NA PRIMJERU BIVŠIH UČENIKA
Đurđica Kolar / datum: 12. 11. 2020. 20:06

U sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, u našoj je školi 12. studenoga 2020. održano predavanje na temu „Samozapošljavanje mladih na primjeru bivših učenika“.

Predavanje je održala bivša učenica naše škole Iva Dragičević, mag. oec., koja je svoje srednjoškolsko obrazovanje završila 2006. godine (razrednica prof. Klaudija Skoko), istaknuvši se sudjelovanjem na Međužupanijskom natjecanju iz Knjigovodstva s bilanciranjem (mentorica prof. Dolores Guštin).


[OPŠIRNIJE]EUROPSKI TJEDAN VJEŠTINA STEČENIH U STRUKOVNOM OBRAZOVANJU I OSPOSOBLJAVANJU RETROPSEKTIVA (2016. - 2020.)
Đurđica Kolar / datum: 11. 11. 2020. 20:56

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju obilježava se u našoj školi od 2016. godine, a tim je povodom otvorena izložba:


[OPŠIRNIJE]SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI EKONOMSKE ŠKOLE MIJE MIRKOVIĆA RIJEKA
Đurđica Kolar / datum: 11. 11. 2020. 14:14

U sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, danas je u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka održana Smotra vježbeničkih tvrtki na kojoj su učenici škole prezentirali svoje tvrtke izradom plakata i promidžbenih materijala.

Pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mjera, na Smotri su sudjelovali učenici trećih i četvrtih razreda Ekonomske škole.


[OPŠIRNIJE]SAMOZAPOŠLJAVANJE MLADIH NA PRIMJERU BIVŠIH UČENIKA
Đurđica Kolar / datum: 10. 11. 2020. 19:52

U sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, u našoj je školi 10 studenoga 2020. održano predavanje na temu „Samozapošljavanje mladih na primjeru bivših učenika“.

Predavanje je održao bivši učenik naše škole Edis Tabaković, koji je svoje srednjoškolsko obrazovanje završio 2012. godine (razrednica prof. Jadranka Horvat), istaknuvši se sudjelovanjem na Državnom natjecanju iz Knjigovodstva s bilanciranjem na kojem je osvojio 9. mjesto (mentorica prof. Anđelka Pogorilić).


[OPŠIRNIJE]PRILIKE ZA MOBILNOST MLADIH U EU: PUTUJ, UČI, VOLONTIRAJ!
Đurđica Kolar / datum: 9. 11. 2020. 12:22

Obilježavanje Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju započelo je 9. studenoga 2020. godine predavanjem „Putuj, uči, volontiraj!“ s ciljem upoznavanja učenika s mogućnostima osobnog i profesionalnog razvoja kroz programe i projekte mobilnosti mladih u drugim zemljama EU. Interaktivno predavanje su u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka  održale Maša Cek i Ema Žufić iz Udruge Delta, koja se bavi osnaživanjem mladih za aktivno (su)djelovanje u zajednici.


[OPŠIRNIJE]EUROPSKI TJEDAN VJEŠTINA STEČENIH U STRUKOVNOM OBRAZOVANJU I OSPOSOBLJAVANJU
Đurđica Kolar / datum: 30. 10. 2020. 10:42


[OPŠIRNIJE]Predavanje BITI DRUGAČIJI U PODUZETNIŠTVU – PREDNOST ILI „KLIZAV POD“
Đurđica Kolar / datum: 13. 12. 2019. 20:03

U okviru Europskog tjedna strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, u našoj je školi 13. prosinca 2019. godine održano predavanje pod nazivom BITI DRUGAČIJI U PODUZETNIŠTVU – PREDNOST ILI „KLIZAV POD“ koje je održala Vesna Pavletić, serijska poduzetnica i direktorica tvrtki BC TECH i BC TRAVEL.

 


[OPŠIRNIJE]NEUTRALNOST, AGRESIVNOST I KONZERVATIVNOST FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA
Đurđica Kolar / datum: 17. 10. 2019. 17:34

Danas, 17.10. 2019. g. , četvrtog dana održavanja Europskog tjedna u našoj školi, posjetio nas je dr. sc. Josip Čičak s Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Dr. Čičak, inače naš bivši učenik, asistent je  na kolegijima Računovodstvo i Financijsko računovodstvo preddiplomskog i diplomskog studija.

Danas je održao predavanje na temu Neutralnost, agresivnost i konzervativnost financijskih izvještaja.


[OPŠIRNIJE]GOSPOĐA DORIS SOŠIĆ dipl. oecc. PREDSTAVILA DJELOVANJE RIJEČKE RAZVOJNE AGENCIJE PORIN I PROJEKT Lo.Pa.Z..Plus
Đurđica Kolar / datum: 16. 10. 2019. 21:48

Dana 16. listopada 2019., u sklopu održavanja četvrtog po redu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju, u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka predavanje je održala gospođa Doris Sošić, dipl. oec., viša savjetnica u Riječkoj razvojnoj agenciji PORIN te bivša učenica naše škole.


[OPŠIRNIJE]ŽUPANIJSKA SMOTRA VJEŽBENIČKIH TVRTKI
Đurđica Kolar / datum: 15. 10. 2019. 22:09

U sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, danas je u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka održana Županijska smotra vježbeničkih tvrtki na kojoj su učenici iz triju škola prezentirali svoje tvrtke.


[OPŠIRNIJE]EUROPSKI TJEDAN STRUKOVNOG OBRAZOVANJA I OSPOSOBLJAVANJA
Đurđica Kolar / datum: 14. 10. 2019. 13:55

U okviru Europskog tjedna strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u našoj Školi je 14. listopada 2019. godine održano predavanje pod nazivom Europske mogućnosti za mlade koje je održala izvršna direktorica Udruge Delta Maja Uršić Staraj. Predavanje je organizirala profesorica Vesna Pegan, a nazočili su mu učenici četvrtih razreda (smjer upravni referent).

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju