preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login

Europski tjedan vještina u
strukovnom
obrazovanju i osposobljavanju

Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 755940
Ovaj mjesec: 3041
Ovaj tjedan: 765
Danas: 103
Tragovi prošlosti vidljivi u sadašnjosti
„Utrka“ Stephena Hopkinsa
Đurđica Kolar / datum: 23. 11. 2017. 18:11

Učenici prvih i drugih razreda Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka su 17. 11. 2017., u pratnji profesorice Margarite Martinović i profesora Joze Belje, pogledali film „Utrka“ Stephena Hopkinsa. (Izvorno ime: Race; Redatelj: Stephen Hopkins; Uloge: Stephan James, Jason Sudeikis, Jeremy Irons, William Hurt)

Film „Utrka“ (Race) utemeljen je na istinitim događajima i životu Jesseja Owensa, slavnog američkog atletičara, legendarnog po svom četverostrukom trijumfu na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. godine.


[OPŠIRNIJE]Međunarodni dan holokausta i sprečavanja zločina protiv čovječnosti
Đurđica Kolar / datum: 7. 2. 2017. 22:38

Učenici Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka,  s profesoricom Margaritom Martinović te profesorima Urošem Mikašinovićem i Jozom Beljom, obilježili su Međunarodni dan  holokausta i sprečavanja zločina protiv čovječnosti  razgovorom, diskusijom  i radionicama o nacističkim zločinima i suđenju Adolfu Eichmannu u  Jeruzalemu.


[OPŠIRNIJE]Projekt Šafran
Đurđica Kolar / datum: 3. 2. 2016. 19:24

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka uključila se u međunarodni  projekt irske zaklade za obrazovanje o holokaustu nazvanim Projekt “Šafran”.


[OPŠIRNIJE]Dan sjećanja na holokaust
Đurđica Kolar / datum: 3. 2. 2016. 18:52

U Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka  27. siječnja 2016. godine obilježen je međunarodni Dan sjećanja na holokaust i sprječavanja zločina protiv čovječnosti. Organizirana je javna tribina u suradnji sa studentima Filozofskog fakulteta u Rijeci  - Odsjek za povijest.  Skupu je bila nazočna profesorica Metodike nastave  povijesti, Maja Ćutić  Gorup sa Filozofskog fakulteta u Rijeci.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju