preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login

EUROPSKI TJEDAN VJEŠTINA STEČENIH U STRUKOVNOM OBRAZOVANJU I OSPOSOBLJAVANJU

(od 5. do 9. studenoga 2018.)

 

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 825074
Ovaj mjesec: 2234
Ovaj tjedan: 482
Danas: 51
La bellezza della diversità - Ljepota različitosti
Posjetili smo izložbu „Mare corto / Kratko more“
Đurđica Kolar / datum: 7. 12. 2017. 17:25

Već treću godinu za redom su učenici naše škole, u pratnji profesora Branimira Peranića i Maje Bukše, posjetili izložbu u Galeriji „Kortil“ koja je otvorena u sklopu Dana talijanske kulture Generalnog konzulata Italije u Rijeci. Naziv ovogodišnje izložbe je „Mare corto / Kratko more“.


[OPŠIRNIJE]Naši učenici posjetili Zajednicu Talijana u Rijeci – Circolo
Đurđica Kolar / datum: 7. 6. 2017. 10:50

U ponedjeljak 15. svibnja, učenici prvih, drugih i trećih razreda naše Škole, s profesorima Branimirom Peranićem i Majom Bukšom, posjetili su Zajednicu Talijana u Rijeci – Circolo. Predsjednica Circola, gđa Orietta Marot, ljubazno nas je dočekala i provela kroz povijest ove ustanove, koja je nedavno proslavila čak 70. rođendan. Saznali smo puno o sadašnjem djelovanju Circola u Rijeci te o aktivnostima koje nudi, ne samo pripadnicima talijanske manjine, već  i svim simpatizerima talijanskoga  jezika i kulture.


[OPŠIRNIJE]Posjet izložbi "Coast to Coast"
Đurđica Kolar / datum: 13. 11. 2015. 18:17

U sklopu projekta La bellezza della diversità učenici prvih razreda, u pratnji profesora Branimira Peranića i Maje Bukše, posjetili su izložbu „Coast to Coast“ otvorenu u galeriji Kortil povodom Dana talijanske kulture u Rijeci. Tema izložbe je Mediteran, more koje povezuje. Jedan od autora, Michelangelo Pistoletto, vidi ga kao mjesto tranzita i komunikacije između naroda različitih kultura.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju