preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login
UPISI

Natječaj za upis učenika u prvi razred

Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka u školskoj godini 2019./2020.

Carnet novosti
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 403
Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 844212
Ovaj mjesec: 2601
Ovaj tjedan: 329
Danas: 107
EŠMM Alumni
Našu školu posjetio bivši učenik dr. sci. Josip Čičak, mag. oec., doktorand na Preddiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci
Đurđica Kolar / datum: 12. 4. 2019. 21:43

U sklopu projekta EšMM Alumni, u četvrtak 11. travnja o.g. u Ekonomskoj školi gostovao je  bivši učenik dr. sci. Josip Čičak, mag. oec., inače zaposlen na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci u svojstvu asistenta na kolegiju Računovodstvo.

U razgovoru s voditeljicom projekta profesoricom Patricijom Herak Volarić, g. Čičak  podijelio je s prisutnim gostima, profesorima i učenicima svoja sjećanja na srednjoškolske dane.


[OPŠIRNIJE]Našu školu posjetila bivša učenica i pomoćnica Ministra pravosuđa, gđa Jana Špero
Đurđica Kolar / datum: 12. 3. 2018. 11:27

U sklopu projekta EšMM Alumni u u petak 9. ožujka o. g., u našoj školi je gostovala bivša učenica Jana Špero, pomoćnica Ministra pravosuđa RH,  prva žena u RH na čelu zatvorskog sustava.

U razgovoru s voditeljicom Projekta, profesoricom Patricijom Herak Volarić,  Jana Špero je podijelila s nazočnim gostima, profesorima i učenicima  svoja sjećanja na srednjoškolske dane.


[OPŠIRNIJE]Nasu Školu posjetila bivša učenica i mlada znanstvenica, doktorica bioetike, s. Marta Dajana Carti
Đurđica Kolar / datum: 12. 4. 2017. 10:23

U sklopu projekta EšMM Alumni, u ponedjeljak 10. travnja o.g., u Ekonomskoj školi Rijeka je gostovala s. Marta Dajana Carti, bivša učenica Škole, a sada redovnica Družbe Sestara Milosrdnica, diplomirana teologinja i doktorica bioetike.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju